Menu

TRAVELFEST 2018

27. 02. 2018

Regionální veletrh cestovního ruchu, který proběhne 13. – 14. dubna 2018 na Výstavišti v Českých Budějovicích společně s Gastrofestem JARO, je ideálním místem k opravdovému vychutnání jižních Čech pohodových.
Jak už samotný název veletrhu napovídá, tak tady se bude cestovat – a to víc než festovně! Na veletrhu můžete navštívit stánky vystavovatelů nejen z Jihočeského kraje a České republiky, ale i několika vystavovatelů ze zahraničí.
Na veletrhu se nudit nebudete! „První veletržní den odstartujeme stylově - zápisem do Guinessovy knihy rekordů o největší dort, který byl kdy upečen v České republice,“ uvedl Jaromír Polášek, ředitel Jihočeské centrály cestovního ruchu (JCCR), která veletrh pořádá. Při zahájení veletrhu bude dort slavnostně rozkrojen a následně bude krájen po celou dobu veletrhu na zhruba 13 tisíc porcí. „Dort si bude moci zdarma vychutnat každý návštěvník, který za námi dorazí do pavilonu T2. Věřím, že společnými silami dokážeme dort udolat,“ dodala manažerka veletrhu Klára Kaštylová.
Dort si budou moci návštěvníci vychutnat v relax zóně nebo ve veletržní kavárně TRAVEL CAFÉ, kde budou baristé servírovat kávu ze zrnek míchaných speciálně pro tento veletrh.
V rámci doprovodného programu se můžete těšit na svižnou kapelu, známé osobnosti, prezentace destinací nebo soutěže o hodnotné ceny.
„Pro návštěvníky připravujeme hned několik soutěží, kde mohou vyhrát například dárkové poukazy od našich partnerů. Nejlákavější je ovšem hlavní cena velké soutěže, do které se budou moci návštěvníci zapojit po oba dny konání veletrhu zodpovězením několika jednoduchých otázek. Hlavní cenou je DÁRKOVÝ POUKAZ V HODNOTĚ 10 000 korun na letecký zájezd dle vlastního výběru pro dvě a více osob do Řecka nebo Bulharska od cestovní kanceláře RS tour. Výherce budeme losovat před zakončením veletrhu, v sobotu odpoledne,“ poznamenala Klára Kaštylová.
Aby toho nebylo málo, připravují organizátoři na celý sobotní den program pro rodiny. Pavilon Z, který bude až po střechu naplněn zábavou, nabídne dětem Divadlo kouzel Pavla Kožíška, klauna, žongléra a baviče Pupu, premiéru Pošťácké pohádky od Marešovy divadelní společnosti, dopravní hřiště, Zeměráj, Muzeum čokolády, skákací hrad, malování na obličej, Šumavouse a mnoho dalšího. Více informací o veletrhu a aktuality najdete na www.travelfest.cz .


S veletrhem TravelFest souvisí i odborná konference TravelCon, která odstartuje o den dříve, než veletrh. Konference, zabývající se aktuálními tématy cestovního ruchu, se uskuteční ve dnech 12. až 13. dubna 2018 v pavilonu Z českobudějovického výstaviště.

www.travelcon.cz
www.travelfest.cz



Archiv
for kids