Menu

Sky Bridge 721 je i v roce 2024 nejdelší na světě

01. 05. 2024

Horský resort Dolní Morava zahájil letošní letní sezonu s výrazným náskokem. Reagoval tak na dřívější ukončení, obvykle o dva týdny delší, lyžařské sezóny. Nadcházející letní sezoně vévodí Sky Bridge 721, který i po dvou letech provozu stále drží první světovou příčku. Mezi domácími i zahraničními bikery vyhlášený Trail Park se rozrostl již na 30 kilometrů trailů a proměnou zasněžovacího jezera vznikne v resortu zcela nové příjemné odpočinkové místo
s vodní hladinou.


I v roce 2024 drží Sky Bridge 721 světové prvenství. V pondělí 13. 5. uběhnou dva roky ode dne, kdy se po mostě prošli první návštěvníci. Ročně visutý most přivítá tisíce návštěvníků z Česka i zahraničí. Z dálky téměř neviditelná nitka propojuje dva horské hřebeny v neuvěřitelné délce 721 metrů a ve výšce až 95 metrů nad zemí. Při pohledu z místa vám bude jasné, že jde o výraznou dominantu regionu a architektonický zázrak, kterému se podařilo dosáhnout až na titulku amerického magazínu TIME, v rámci kterého se zařadil mezi 50 míst světa, které stojí za to navštívit.

Místní Trail Park se v této letní sezoně rozroste již na 30 kilometrů tras, které nabídnou potěšení a zábavu na tratích všech úrovní pokročilosti a dovedností. Letošní novinkou je otevření náročného Enduro trailu v délce 2,8 km, rozšíření modro-červeného trailu Selská AirLine na 1,8 km i vybudování desítek nových velkých skoků na černém Mamutím trailu.

Velká zasněžovací nádrž se s nástupem léta nově promění v příjemné rekreační místo. Z dřevěného mola se budou moci návštěvníci vypravit na hladinu jezera na paddleboardu nebo šlapadle. S přilehlou sluneční loukou s odpočinkovými místy resort nabídne novou formu rekreace.
Připravila Šárka Braunerová.

www.dolnimorava.cz
www.hotel-dolnimorava.cz
Sdílíme hory zážitků na facebooku
Resort DM na #Instagramu 
Život Dolní Moravy na YouTube



Archiv