Menu

Setkání s Václavem Vydrou na Královském dvoře v Malčanech

03. 04. 2019

dloiu

Srdečně zveme na 5. ročník Koblihobraní v Malčanech. Nezapomeňte na koblihy či něco na zub pro přátele a pohádkový oblek. Budeme mít sebou všechny Turistické vizitky - Fotonálepky osobností a minutových pohádek od B. Stlukové a J. Kerlese atd. Těšíme se na setkání v Malčanech tuto neděli 7. 4. 2019 v cca 10.30 - začínáme v 11.00.

Před rokem v neděli 8. 4. 2018 se na Královském dvoře v Malčanech uskutečnilo významné setkání České pohádkové akademie. Jeho Veličenstvo Václav V., Vydra zvaný se setkal s Jeho milostí vévodou Valdštejnem. Byla uzavřena dohoda o spolupráci při akcích pro děti a rodiny s dětmi. Panovníkům a přítomným byl představen unikátní projekt „Šumava a jižní Čechy pohádkové“ s Turistickým deníkem, logovtipy Jaroslava Kerlese a pohádkami Báry Stlukové. Na závěr byly vyhodnoceny nejlepší koblihy s poděkování za milé přijetí a pozváním na 16. Pohádkový den 20. 4. 2018 do Vimperka.
Připravil Marcel Goetz, foto Lenka Goetzová.

www.pohadkovekralovstvi.cz 

    

 



Nepřehlédněte


Mice Rozhovory

Prezentace Spojených arabských emirátů v Karlových Varech

Cílem nebylo představit Spojené arabské emiráty jenom turistům, ale také hlavně obyvatelům Karlových Varů, říká primátorka primátorka Karlových Varů Andrea...

28. 08. 2019

číst dál


Mice

Německo dobývá první příčku v průzkumu nejlepší národní značky

Německo znovu dobývá první příčku v průzkumu nejlepší národní značky, zatímco USA se propadají na šesté místo.

11. 01. 2018

číst dál


Archiv