Menu

On-line konference Travelcon odstartuje už za měsíc, 15. a 16. dubna

16. 03. 2021

Pátý ročník konference v cestovním ruchu Travelcon proběhne v termínu 15. a 16. dubna a stejně jako v loňském roce se kompletně přesune do on-line prostoru. Dvoudenní akce v režii Jihočeské centrály cestovního ruchu plná přednášek, workshopů a diskuzí se zaměří na čtyři stěžejní témata, a to zákon o cestovním ruchu, co dělat pro přežití v současné době, investiční příležitosti a dlouhodobý efekt pandemie na odvětví turismu.

Seznam přednášejících, zveřejněný na webu konference www.travelcon.cz, se každým dnem rozšiřuje o zajímavé osobnosti nejen z oblasti cestovního ruchu. „Jedním z taháků letošního ročníku bude určitě Petr Ludwig, konzultant, publicista a autor bestselleru Konec prokrastinace, který byl v roce 2020 zařazen do žebříčku Forbes 30 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích. Věříme, že jeho přednáška nazvaná Nastavení mysli v době krize bude pro diváky konference inspirativní a přínosná v této náročné době, která je pro subjekty působící v cestovním ruchu skutečně krizová,“ prozradila hlavní koordinátorka konference Petra Nitrianská.

Již tradičním speakerem konference bude Ondřej Špaček, expert na odvětví cestovního ruchu, regionální rozvoj a dopadové analýzy. Letos se zaměří na téma eventů
, které lze chápat nejen jako vhodnou investiční příležitost přinášející ekonomický efekt, ale také jako lék na odstranění negativního efektu pandemie a příležitost, jak se zviditelnit a přilákat do destinace nové hosty. Cílem přednášky bude mimo jiné motivovat posluchače k tomu, aby vsadili na pořádání akcí v destinaci – aby přestali „plakat nad rozlitým mlékem“ a začali jednat.

Karavaning jako rostoucí trend současné doby, to je další téma, které bude na Travelconu rezonovat. Organizátoři k němu přizvali režiséra a scenáristu cyklu V karavanu po Česku Jakuba Wehrenberga a herce a moderátora Aleše Hámu, který pořadem provázel. Oblíbenou dvojici doplní v diskuzi Klára Hájek Velinská, dlouholetá propagátorka kempování a karavaningu a také zakladatelka Asociace kempování a karavaningu.

Připravila Jana Píchová. 

www.jiznicechy.cz
www.jccr.cz
www.travelcon.cz
   travelcon_-_logo_-_web



Související články


Mice Z domova

Výstava na Krajském úřadě přibližuje 50 let péče o mentálně postižené děti

Průřez padesátiletou historií i vhled do současnosti příspěvkové organizace Libereckého kraje APOSS Liberec slibuje návštěvníkům...

11. 09. 2019

číst dál


Mice Gastro

Mezinárodní agrosalón Země živitelka

Chystá se dotisk úspěšné kuchařky Eduarda Levého „Sladkovodní ryby, snadno a rychle – zpracování a příprava, recepty“

24. 08. 2018

číst dál


Archiv