Menu

Exkluzivní novinka: Planeta Země takřka na dosah na veletrhu FOR KIDS 5. až 7. dubna

27. 03. 2024

Veletrh hraček, her a potřeb pro děti FOR KIDS už se blíží a slibuje spoustu lákadel. Ve dnech
5. až 7. dubna se v PVA EXPO PRAHA představí novinky ze světa hraček, her a potřeb pro nejmenší, ale také unikáty, které stojí za to vidět či vyzkoušet. Jedním z nich je obří nafukovací model Země s fotorealistickým povrchem planety.

Novinku jménem iQTERRALÓNA do Letňan přiveze liberecké vědecko-zábavní centrum iQLANDIA. Model naší planety má průměr 5,5 metru, je nakloněn podle reálné osy Země a pokrytý fotorealistickým povrchem. „Planetu Zemi uvidíte z takové perspektivy, jako ji běžně vidí jen astronauti, kteří měli možnost podívat se do vesmíru. A navíc bez nutnosti náročného předchozího výcviku,“ říká Veronika Slavíková z liberecké iQLANDIE. Návštěvníci veletrhu budou mít možnost prohlédnout si iQTERRALÓNU nerušeně v prostorách letňanského výstaviště v Hale 5 po celou dobu konání.

Osobnosti i nové kolekce
Kromě zářivého zemského modelu přinese FOR KIDS i další zajímavosti, například novou hru Mathesso, kterou vyvinul matematik Karel Janeček. Během soboty 6. dubna bude navíc možné zahrát si ji na veletrhu přímo s autorem na stánku nadace Science21. Během sobotního dne se mohou fanoušci osobně setkat s další známou tváří, a to s moderátorkou televize Nova Kristinou Kloubkovou. Přítomná bude na stánku Fondu ohrožených dětí v Hale 2.

Jaké firmy představí na svých expozicích v rámci veletrhu nové kolekce produktů? Nebudou chybět Černá na Bílé a Mimilove, Ecomania, Baavi, Skibi, Eco by Naty, Moltex nebo Attitude a další. Mezi vystavovatele se opět vrací po několikaleté pauze firma FUN BABY, která přinese značku Zopa design. Slovenská Bike Up nabídne nová kola a odrážedla pro nejmenší jezdce. Novou značku autosedaček najdou návštěvníci na stánku společnosti Baby Store.
Připravila Lucie Bártová.

https://forkids.cz/
https://iqlandia.cz/



Archiv