Menu

Objevte Příběh AMONIT v podzemí lednického zámku a ve vinařství AMONIT

26. 04. 2024

Archiv

Nejnovější články








foto

Vzdělávání Mice Gastro

Stela Harazimová a Šárka Kořená na soutěži Marlenka Cup 2004

Cukrářky prvního a druhého ročníku reprezentovaly Střední školu společného stravování Ostrava-Hrabůvka.

20. 04. 2024






DOPORUČUJEME

Skotsko a skvělou whisky si můžete užít po celý rok

Při návštěvě Skotska byste neměli minout palírnu pravé skotské. Nahlédněte s námi za zdi léty prozkoušené destilerie Cardhu, kde se v šesti kotlích pálí whisky také pro Johnnieho Walkera.

04. 10. 2017

číst dál

Plzeň – TURISMUS

Vždy jsem měla štěstí na lidi, kteří vnímali, že turismus k Plzni patří. Že je pro Plzeň nejen čím dál výraznější součástí image, ale i zdrojem finančních prostředků a pracovních příležitostí.

20. 09. 2019

číst dál

Vlakem za regionální kuchyní

Sezónní nabídky v jídelních vozech Českých drah se v letošním roce nesly ve znamení regionální kuchyně - postupně byly představeny zajímavé regiony České republiky se zaměřením na jejich typickou gastronomii.

12. 12. 2017

číst dál

Luhačovice, základna pro poznávání Valašska, Slovácka a Hané

Lázně Luhačovice jsou krásné, malebné a léčivé v každé roční době. Vždy znovu a znovu okouzlují návštěvníky rozmanitou architekturou, krásným okolím a všudypřítomnou zelení. Lázeňské městečko Luhačovice leží v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty.

15. 08. 2017

číst dál

Jan Herget si oblíbil české svahy

"České skiareály jsou pro rodiny atraktivní z mnoha důvodů," říká ředitel CzechTourism

05. 11. 2019

číst dál

Subway nebo Maršrutka

Shodou okolností jsem během měsíce pracovně navštívil z českého pohledu oba póly vnímání světa. USA i Rusko. A víte co? Máme se v Česku zatraceně dobře.

26. 11. 2017

číst dál